Latvijas zirgaudzētāju biedrība
80022

29.07.2017. PK posma laikā Kleistos notiks divi izglītojoši semināri - Kleisti, Rīga
27.07.2017


www.ljf.lv

Pasaules kausa posma laikā “Torpol Baltic” piedāvā apmeklēt divus izglītojošus seminārus par sporta zirgu barošanu un magnētiskās terapijas izmantošanu sporta zirgiem. Semināri notiks sestdien, 29.jūlijā 11:15, pēc jaunzirgu maršruta.

Semināru “Sporta zirgu ēdināšana ar vielmaiņu stimulējošām sastāvdaļām” vadīs PhD, D.Sc Krzysztof Marycz, Vroclavas Vides un Dabaszinātņu universitātes profesors, Vācijas St.Hippolyt pētniecības institūta vadītājs. Krzysztof Marycz specializējies ārstnieciskajā uzturā sporta zirgiem un reģenerācijas jeb atjaunošanās medicīnā, balstoties uz viņa pētījumiem izstrādāta barība St.Hippolyt, ko mūsu zonā saviem zirgiem izmanto jātnieki Andrius Petrovas, Kristaps Neretnieks, Krista Kliesmete.

Par magnētiskās terapijas pozitīvo ietekmi stāstīs zīmola “Torpol” izveidotājs un īpašnieks Arkadiusz Watras. “Torpol” Magnētiskās terapijas produkti izveidoti pēc jaunākajiem zinātniskajiem pētījumiem magnētiskās terapijas jomā, tie ir EU patentēti produkti, kas paredzēti tieši zirgiem. Magnētisko terapiju īpaši ieteicams izmantot zirgiem pēc lielas slodzes un zirgiem, kuri atveseļojas no traumām.

Semināri notiks sporta centra “Kleisti” zālē, ēkas 2.stāvā 29.jūlijā pēc jaunzirgu maršruta. Plānotais semināra “Sporta zirgu ēdināšana ar vielmaiņu stimulējošām sastāvdaļām” sākuma laiks 11:15, seminārs “Magnētiskā terapija zirgiem - kā tas strādā?” norises laiks no 12:15, abi semināri ir bezmaksas. Semināra darba valoda būs angļu, tiks nodrošināts tulkojums latviešu valodā.

Gan profesoru Krzysztof Marycz, gan “Torpol” vadītāju Arkadiusz Watras individuālām konsultācijām būs iespējams satikt jau piektdien, 28.jūijā no 14:00 - 18:00 “Torpol" teltī sacensību teritorijā.

Sīkāka informācija:
Diāna Dadzīte 28603397
Aigars Bregže 26341356

Ielādēju...



      Atpakaļ